Vállalkozásunk elsődleges célja a növények megóvása és védelme.

Ha lehetséges kiszedjük gyökerestül az élő fát.

Amennyiben lehetséges a fa gyökeresül lévő kiemelése, akkor mi az élő fát díjmentesen kiszedjük és elszállítjuk. Kérem hívjon minket, hogy felmérhessük a lehetőségeket és ha lehetséges mentsünk meg közösen Önnel együtt egy újabb fát!

Várjuk a kedves érdeklődését! elérhetőségünk

Ne feledje, nálunk a felmérés is díjmentes!
fa átültetés

fa átültetés

Elhivatottságunkból adódóan sokszor inkább fákat megmentünk, mint fákat kivágunk. A kisebb bár rossz helyen lévő és elhelyezkedő fákat, amennyiben gyökerét egészben és sérülésmentesen ki tudjuk emelni, valamint mérete engedi a biztonságos elszállítást, akkor kiemeljük. Majd tovább értékesítve mihamarabb új helyére elszállítjuk és beültetve elhelyezzük. Ezzel megmentve egy fát. Amikor ilyet teszünk természetesen sikerességétől és tovább értékesítésétől függően, a szolgáltatást teljesen költségmentesen hajtjuk végre.

Lehetőségünk van a gyökér rész kiszedésnél gépi vagy kézi kiásás mellett dönteni, ezt minden esetben a fa fajtája szélessége, nagysága határozza meg. Különféle méretű gépjeinkkel a nagyon kicsi, szűk, és a szinte megközelíthetetlen területeket is meg tudjuk közelíteni.  Mindenre fel vagyunk készülve, a fák megmentésének érdekében.

Keressenek Minket bizalommal!