Zöldhulladék szállítás rövid határidővel!

Zöldhulladék elszállítását is vállaljuk, így nem kell aggódnia a sok-sok faág és levelek miatt sem.

Kérjen tőlünk díjmentes árajánlatot és felmérést.

Nem fog csalódni igen kedvező feltételeket tudunk biztosítani!

Elérhetőségünk itt található

Kerti zöldhulladékok, ágak, gallyak, falomb, falevél szállítását vállaljuk.

Természetes dolog, hogy a kertünkben történő rendezéseket, átalakításokat gyakran csak egy nagy kupac zöldhulladék termeléssel tudjuk megvalósítani. Attól függően, hogy milyen jellegű és mennyiségű növényi hulladékot termeltünk tereptisztításra több lehetőségünk van.

A levágott zöldhulladékot nem szabad csak úgy kidobnunk.
Fontos tisztábban lennünk azzal, hogy a zöldhulladék feldolgozása, tárolása valamint elszállítása komoly szabályozás szerint történik. Pontosan a 385/2014. (XII. 31.) kormányrendelet szabályozza.

Az apróbb és kisebb mennyiségű hulladék feldolgozására megfelelő eljárás lehet a komposztálás, amit egy speciális edényben vagy házilag készített eszközben, területen tehetjük meg. Az elhulló vékony ágak, falevelek, a levágott fű, gyom, nyesedékek esetén szemelőt tartva a környezettudatosságot, gondos figyelemmel választhatjuk a zöldhulladék gyűjtést.

Elégetés és lerakás helyett a komposztálással segíthetjük a természetbe való visszakerülésének folyamatát.

Az égetés nem javasolt, ugyanis ezzel is számos szennyeződést juttathatunk a levegőbe, így a környezetszennyezés miatt inkább keressünk más megoldást.

Érdemes tudni azt, hogy a nagyobb fák kivágásánál számottevő mennyiségű zöldhulladékkal kell majd számolnunk, melynek elszállítása, összerendezése, bonyolult és hosszadalmas folyamat.

Amennyiben vastagabb fák, növények kerülnek kivágásra, ritkításra, elég csak egy kis fantázia máris láthatjuk magunk elött milyen mennyiségű lombszőnyeg, faág maradványok és törzs darabok hullanak majd a földre. Ennek elszállítása szakértelmet igényel és egyszerűbb, valamint kényelmesebb feladat szakembereinkre bízni. Elég, ha megemlítem, milyen nehéz laikus szemmel felmérni azt mekkora konténerbe férne el a kertünkben keletkezett hulladék mennyiség.

Ilyenkor a szakembereink segítenek abban, hogy összerendezzék, felaprítsák, majd egy helyre gyűjtik a hulladékot és ehhez viszonyítva hozatnak konténert. Miután megérkezett a konténer szakszerűen felpakolják, ha szükséges még tovább aprítják, lehetőleg minden elférjen. Fakivágás után, ha kell, gondoskodnak még a törzsmarásról is, ami ténylegesen a teljeskörű megtisztítását jelenti a kertnek és a területnek. Ezzel újra síkba hozzák és egységesítik a terepet.

Amennyiben nincs, más hátra a zöldhulladékot a megfelelő helyre szállítják, és ott feldolgozzák, ezzel véget is ér a folyamat melyről nem Önnek kell gondoskodnia.

Felmerülő kérdés esetén bizalommal hívjon Bennünket!